Se roliga filmer med mobilt bredband

Visst vill man fortsätta att kolla på sköna och roliga klipp eller någon bra film när man åker till sitt landställe? I HD med bibehållen kvalite dessutom. Tidigare har det varit lite struligt speciellt om man är flera och vill kunna kolla på gemensam dator eller TV.  Eller att få surfen att räcka till, visst finns det mobilabonnemang som har fri surf men det är jobbigt att kolla på den lilla skärmen. Men man ju dela internet eller hur ? Ja visst men den uppkopplingen är inte helt optimal man tappar en hel kräm på en sådan setup.

Vi på Kossan.se har flera års erfarenhet av roliga klipp och filmer och kan berätta vårt bästa tips för denna situation. Tack vare dagens utveckling så är det enligt vår mening mobilt bredband den bästa lösningen om man vill kolla på roliga klipp, hos oss eller Youtube. Eller om man ska streama Netflix, Viaplay eller Disney. Det finns så många olika aktörer nu som erbjuder väldigt bra priser på paket som har 100GB, 200 GB surf. Men har man tänkt sitta i stugan hela helgen eller sommaren för att det regnar eller bara för att det är mysigt i soffan framför roliga filmer eller serier, så har de flesta aktörer även fri surf!! Yepp det betyder att du kan kolla på hur mycket du vill utan någon större merkostnad än bara själva månadspriset. De flesta aktörer har det vilket, vår personliga favorit är Hallon mobilt bredband, men de andra är också bra, till exemepl Telia, Telenor, Tre och Tele2. Alla dessa aktörer är godkända av PTS. Lovar de fri surf så är detta reglerat av de Svenska myndigheterna, vilket är väldigt pålitligt och bra.De flesta har också erbjudanden där man får router på köpet när man tecknar ett abonnemang.  Kan man inte bestämma sig vilket företag man ska välja och vill få en bra överblick, så är ett annat tips att besöka Abonnemang.se och deras jämförelse av mobilt bredband. De ska vara den tjänst i Sverige som är mest heltäckande. Så kan verkligen rekommendera dem.

Även små saker som mobilt bredband på landet kan göra min kompis Johanna glad. Förra året på landet utanför Mariefred. Njut av livet säger vi!